Hinta:

16,90 € /

LovePaws Luomutassuvaha, 50ml

Tuotekuvaus

 Kotimainen, korkealaatuisista luomuraaka-aineista valmistettu 100% luonnollinen tassuvaha.  Se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ja pehmittää tehikkaasti tassuja jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Kuivien ja karheiden polkuanturoiden lisäksi LovePaws -vahaa voidaan käyttää anturoiden väleihin, halkeamiin, haavoihin, ihottumiin, auringonpolttamiin, hot-spot´eihin ja punkin puremiin.  Erinomainen esimerkiksi käyttö- ja valjakkokoirien tassujen hoidossa.

Love Paws tassuvaha imeytyy nopeasti, yleensä jo 20 sekuntia - 1 minuutti riittää.  Vahaa voidaan annostella ongelmakohtiin reilummin , jolloin myös imeytymiseen kannattaa varata enemmän aikaa.

LovePaws sisältää useita luonnon tehoaineita.  Kookosöljy lievittää tulehdusta ja ehkäisee sienten kasvua.  Sheavoilla on luonnostaan lukuisia erilaisia hoitavia ominaisuuksia.  Sheavoi rauhoittaa ihoa ja suojaa mm. pakkaselta ja auringolta.  Se sopii hyvin myös herkkäihoisille ja atoopikoille.  Mehiläisvaha muodostaa iholle ohuen suojaavan, mutta samalla hengittävän kalvon, joka vähentää myös esim. epäpuhtauksien joutumista haavaan.

Huom.  Tulehtumiseen vaikuttavat myös muut ulkoiset asiat, kuten puhtaus.  LovePaws ei poista tulehtumisen mahdollisuutta.

Koostumus: Kookos- ja oliiviöljy, mehiläisvaha, sheavoi.  Ainekset ovat sertifioituja  luomuaineksia.  Ei sisällä kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

Käyttöohje: Levitä hoidettavaan kohtaan tarvittaessa 1-3 kertaa päivässä.  Ennen ulkoilua ja/ tai ulkoilun jälkeen.  Anna imeytyä hetki.