Hinta:

13,50 € / 22cm (S)

Bionic Keppi, Small. 22cm

Tuotekuvaus

Hintamme:  13,50€   Norm.ovh. 16,90€

Kestävät Bionic -aktivointilelut ovat kehitetty koirille, jotka tuhoavat leleut minuuteissa!

Bionic urban stick -keppi on vuosien kehitystyön tulos!

Keppi on muotoiltu koiran suuhun luonnollisesti sopivaksi, siinä ei ole teräviä kulmia.  Muoto tekee siitä erittäin kestävän ja kiinnostavan, se sopii hyvin omistajan käteen, siitä saa tukevan otteen.  Kepin paksunevat päät saavat sen lentämään kierteisesti.  Bionic urban stick -keppi soveltuu hyvin heitto; nouto; veto- sekä puruleluksi.  Pirteän oranssi näkyy hyvin myös ulkoleikeissä.  Bionic Urban stick -keppi on kestävä ja pestävä, sen voi täyttää herkuilla.  Lelu on kelluva, se soveltuu myös vesileikkeihin.

Voi pestä astianpesukoneessa!

Bionic lelut on valmistettu erittäin kestävästä, myrkyttömästä. FDA:n hyväksymästä Bionic kumista (Bionic Rubber), joka on 100% kierrätysmateriaali (FDA yhdysvaltain elintarvike ja lääkevirasto).

HUOM!  Vaikka Bionic lelut ovat erittäin kestäviä, mikään lelu ei kuitenkaan ole rikkoontumaton.  Lemmikin leikkimistä on valvottava ja lelujen kuntoa seurattava.  Mikäli lelussa on näkyviä vaurioita, mm. lelusta on murtunut pala tai lelussa on halkeama, on se poistettava käytöstä ja vaihdettava uuteen lemmikin turvallisuuden vuoksi.

Bionic Urban Stick Keppi, koko small 22cm soveltuu max. 9kg koirille.  Bionic Urban Stick keppi, koko Large 29cm soveltuu 14-27kg koirille.