Vaihtoehdot:

Pronature Holistic Viljaton Ankka & Appelsiini, 2,72kg

19,90€

Pronature Holistic Viljaton Ankka & Appelsiini, 13,6kg

59,00€

Pronature Holistic Viljaton Ankka & Appelsiini, 27,2kg/ 2skk

110,00€

Pronature Holistic Viljaton Ankka & Appelsiini

Tuotekuvaus

Tämän ravintoarvoltaan tasapainotetun ja erittäin maistuvan ruuan päävalmistusaineena on käytetty tuoretta Ankkaa.

Appelsiini: sisältää runsaasti suojaravinteita, kuten A-,B- ja C- vitamiineja. Se on muihin hedelmiin verrattuna ylivoimainen

kalsiumin lähde, jonka uskotaan lisäksi vahvistavan immuunijärjestelmää.

Kamomilla: On yrtti, jolla saattaa olla tulehduksia estäviä ominaisuuksia ja se voi siten tuoda helpotusta useimpiin pieniin

sairauksiin ja edistää ruuansulatusta. Lisäksi sen mahdolliset rentouttavat vaikutukset auttavat vähentämään stressiä.

Aloe Vera: Saattaa olla avuksi ruuansulatusongelmissa ja ummetuksessa, vahvistaa heikkoa immuunijärjestelmää, parantaa tulehduksia ja ehkäistä joitakin syöpätyyppejä. Lisäksi Aloe Vera voi vähentää veren glukoosipitoisuutta ja olevan näin hyödyksi diabeteksen hoidossa.

Ei lisättyjä viljoja: Ankka&Appelsiini- Täysravinto sopii hyvin lemmikkieläinten lyhyelle ruuansulatusjärjestelmälle, joka on tarkoitettu sulattamaan runsasproteiinista ja -rasvaista sekä vain vähän tai ei ollenkaan viljoja sisältävää ravintoa. Hyvä sulavuus.

E- ja C- vitamiinit , Beetakaroteeni, ja kelatoidut kivennäisaineet auttavat edistämään immuunijärjestelmän terveyttä.

Luonnollisista kuitulähteistä,kuten kuivatusta tomaattipuristeesta ja juurikasmassasta saattaa olla hyötyä optimaaliselle suolen toiminnalle ja ruuansulatukselle.

Ainutlaatuinen vihreäteeuutteen, c-vitamiinin, selluloosan ja piparmintun seos auttaa pitämään suun puhtaana ja hengityksen raikkaana.

Säilötty luonnollisesti rosmariinilla ja tokoferoleilla (E-vitamiini).

VALMISTUSAINEET:

Ankka, kanajauho, kuivattu peruna, luonnollisilla tokoferoleilla (E-vitamiini) säilötty kananrasva, sillijauho, mendadenjauho, kuivattu appelsiinimassa, bataatti, kuivattu omenapuristemassa, kuivattu tomaattipuristemassa, kuivattu hernemassa, kuivattu kananmuna, luonnollinen kana-aromi, kokonainen pellavansiemen, lesitiini, koliinikloridi, kaliumkloridi, suola, kalsiumkarbonaatti, hiivauute, rautasulfaatti, tauriini, kuivattu sikurijuuri,(inuliinin lähde), askorbiinihappo,(C-vitamiini), rapu- ja katkarapujauho, sinkkioksidi, dl-alfatokoferoliasetaatti (E-vitamiini), yucca schidigera-uute, kuivattu luomumustikka, kuivattu ananas, seleeni, tiamiinimononitraatti, kuparisulfaatti, Uuden-Seelannin vihersimpukka, merimakkara, luomukvinoa, luomukamomilla, luomuaniksensiemen, kuivattu luomurakkolevä, kuivattu luomualfalfajauho, luonnonmukainen vihreäteeuute, kuivattu luomurosmariini, kuivattu luomupersilja, kuivattu luomupiparminttu, luomukurkuma, aloe-vera geelitiiviste, kuivattu luomupinaatti, kuivattu luomuparsakaali, kuivattu luomukukkakaali, kupariproteinaatti, sinkkiproteinaatti, mangaaniproteinaatti, kalsiumjodaatti, pyridoksiinihydrokloridi, mangaanioksidi, nikotiinihappo, kalsiumpantotenaatti, A-vitamiiniasetaatti, kolekalsiferoli, (d-3-vitamiini), foolihappo, riboflaviini, biotiini, B12-vitamiinilisä, kobolttikarbonaatti.

30% VALKUAISTA
20% RASVAA

50% LIHAA

36% HEDELMIÄ JA VIHANNEKSIA

14% MUITA AINEOSIA