Hinta:

21,90 € /

Prima Dog Adult SmaalBreeds Kana-Peruna, 4kg

Tuotekuvaus

Prima Dog Adult smaal breeds kana-peruna on erittäin korkealuokkainen täysravinto pienille koirille.  Pienillä koirilla on korkeampi energian tarve kuin suurilla koirilla.  Pieni nappulakoko tekee ruoasta helposti syötävää ja sulavaa, ja auttaa myös irrottamaan kertynyttä plakkia.  Lisätty lohiöljy tukee aivojen ja silmien tervettä kehitystä, sekä ihon ja turkin terveyttä.

Heilposti sulava kana on proteiinin lähde tässä maukkaassa reseptissä.  Koska koirat ovat lihansyöjiä, on kana ruoan tärkein ainesosa.  Hiilihydraattien lähteenä on vehnän sijasta peruna, maissi ja omena.  Tuotteessa on mukana pohjoisia yrttejä ja marjoja -lakkaa, tilliä, puolukkaa ja tyrnimarjaa, jotka toimivat vitamiinien, kivennäisten ja antioksidanttien luonnollisena lähteenä.  Lisätty yucca schidigera-uute vähentää ulosteen hajua.  MOS ja FOS ovat prebiootteja, jotka tukevat hyvien suolistobakteerien kasvua, sekä edistävät yleistä ruoansulatuskanavan terveyttä.

Tuote ei sisällä väriaineita.  Keinotekoisia aromeja tai GMO-raaka-aineita.  Korkein laatu taataan ISO 9001 ja HACCP -laadunvalvontajärjestelmin.

Koostumus:  Dehydratoitu kananliha 23%, kananlihajauho 21%, peruna, maissi, kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde) 8%, kuivattu omena, panimohiiva, hydrolysoitu kananmaksa 2%, lohiöljy, yucca schidigera -uute, mannan-oligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit, puolukka 100mg/ kg, hilla 100mg/ kg (rubus chamaemorus), tyrni 100mg/ kg, (hippophae rhamnoides), tilli 100mg/ kg (anethum graveolens).

Ravintoaineet:  Raakavalkuainen 27,00, rasvapitoisuus 17,00%, raakakuitu 2,0%, kosteus 10,00%, hehkutusjäännös 6,5%, kalsium 1,4%, Fosfori 1,0%.

Ravitsemukselliset lisäaineet/ 1kg:  A-vitamiini 18 000 IU, D3 -vitamiini 1 800 IU, E -vitamiini (alfa-tokoferoli) 450mg, kupari 15mg, rauta 75mg, mangaani 40mg, sinkki 90mg, jodi 0,7mg, seleeni 0,25mg.

Sisältää eu:n hyväksymiä antioksidantteja.

Metabolinen energia: 3 850kcal/ kg

Pakkauskoko: 4kg