Hinta:

780,00 € / Harmaa

Jämpti -Koirankoppi, Harmaa + Rahti Kaupanpäälle!! + lisävarusteet

Tuotekuvaus

Tarjous:  Rahtikulut kaupanpäälle arvo 40,00€ + adax koirankopin lämmitin +oviluukku + lämpömittari.

Suomessa valmistettu innovatiivinen Jämpti -Koirankoppi soveltuu ominaisuuksiltaan erinomaisesti koiran ympärivuotiseen tarhaukseen.  Ainutlaatuinen, rotaatiovalutekniikalla valmistettu lämpöeristetty koirankoppi on erittäin kestävä ja huoltovapaa -ei lahoa ja on helppo puhdistaa! 

Jämpti koirankoppi on suunniteltu myös huomioiden koirasi tarvetta vahtia ja seuratapihan tapahtumia. Koirankopin ikkunasta on pihavahdin mukava seurata ympäristön tapahtumia.  Loiva katto on voimakkaasti karhennettu, jotta sinne olisi helppo kiivetä loikoilemaan ja katselemaan ympäristöä. 

Jämpti koirankoppi on kaksiosainen; tuulikaappiosan ja varsinaisen koppiosan väliseinässä on läpinäkyvä heiluriovi, josta koiran on helppo kulkea sisään ja ulos aina halutessaan.  Makuutilan puhdistaminen käy helposti vaikka painepesurilla, koska koppiosa aukeaa kätevästi saranoiden avulla.

Jämpti -koirankoppi toimitetaan käyttövalmiina kuljetuspakkauksessaan.  Lisävarusteina Jämpti -Koirankoppiin on saatavissa ulko-ovi, Lämpömittari sekä adax -koirankopin lämmitin -kaikki valmiiksi asennettuna.  Myös vet bedit ja pehmusti koirankopinkuivike soveltuvat kopissa käytettäväksi.  Kopin pohjassa on valmis läpivienti patterin sähkökaapeleille, estäen koiraa pääsemästä käsiksi kaapeliin.

Kopin kokonaispaino 60kg.  Leveys 102cm, Pituus156cm, Korkeus94cm

Välioven leveys 32cm, Korkeus 46cm, välioven kynnys 15cm.

Sisätilojen mitat (noin) leveys * pituus * korkeus

-Tuulikaappi: 47cm* 78cm * 77cm

-Koppiosa: 82cm * 78cm * 77cm

Materiaali UV -suojattu polyeteeni.

Tuplaseinämät n. 50mm Styreenieristys

Takaseinässä ilmanvaihtoventtiili.

SUOSITTELEMME KÄYTTÄMÄÄN NIMENOMAAN PehMustia, PATTERINVALMISTAJALTA SELVITETTY,  ETTÄ VASTUKSEN MAX . LÄMPÖTILA ON 60 ASTETTA,  EI PALOVAARAA.