Hinta:

17,90 € /

Nutrolin Kissa 150ml

Tuotekuvaus

Runsaasti rasvahappoja sisältävä ravintoöljy kissanpennuille ja aikuisille kissoille.

Nutrolin Kissa on kehitetty erityisesti kissanpentujen ja aikuisten kissojen välttämättömien rasvahappojen lähteeksi.  Saadakseen Nutrolin kissan päiväannosta vastaavan arakidoni- ja DHA-rasvahappoannoksen kissasi tulisi nauttia 100-125g kalaa ja lihaa.  Puhdas öljy on maultaan mieto ja siten hyvin maittava esim, ruokaan sekoitettuna.  Nutrolin kissa sisältää kaksi kissalle kaikkein välttämättömintä rasvahappoa -arakidonihappon (ARA) ja dokoheksaanihapon DHA).  Lääkelaatuisen kalaöljyseoksen ohella Nutrolin Kissa sisältää luonnollista E-vitamiinia sekä stabiloinnissa käytettyä kasviöljyä ja luonnollisia antioksidantteja.  Nutrolin kissa on omiaan täydentämään ruokavaliota, jossa on vain vähän tuoretta kalaa ja lihaa.  Esim. teollista ruokaa syövä kissa hyötyy Nutrolin ravintoöljylisästä.

Oikeanlaisilla rasvahapoilla on tärkeä merkitys kissan terveydelle.  kissa tarvitsee välttämättä ravinnostaan ARA ja DHA -rasvahappoja sillä se ei pysty valmistamaan niitä elimistössään toisin kuin koira, joka pystyy muodostamaan niitä pienissä määrin Omega-6 ja Omega-3 -rasvahaposta.

Vanhemmiten arakidonihapon rooli kissan elimistössä muuttuu ja tätä muutosta vastaamaan Nutrolin ravintoöljysarjassa on täsmätuote yli 7-vuotiaille kissoille (ks. Nutrolin Kissa Seniori).

KOOSTUMUS:  Kalaöljyseos, auringonkukkaöljy, ARA*öljy, luonnollinen E-vitamiinii, luonnollinen antioksidanttiseos, DHA > 100mg/ ml ARA < 20mg/ ml  E-vitamiini > 2mg/ ml.

*ARA= arakidonihappo

ANNOSTUS:

Kissan paino     ML

2,5                     1,5

5                         2,5

7,5                      3,5