Yhteystiedot

Yhteydenotto- ja tilauslomakeLisätietoja kentän ohje:
Ilmoitathan tuotetilauksen yhteydessä tuotteen nimen, värin, mahdollisen tarkemman mallin ja hinnan. Ilmoitathan koiranruokatilauksesi yhteydessä ruoan merkin, nimen, pakkauskoon, hinnan ja haluatko ruoan kotiinkuljetuksella.

Yhteystiedot

 

Tilausehdot

Tuotteiden toimitusaika postin kautta tilatuissa tuotteissa on noin 5-7 arkipäivää, mikäli tuote on varastossamme. Pyrimme kuitenkin mahdollisimman nopeaan palveluun. Mikäli tuotteellasi on kiire, ilmoitathan siitä.

Tuusulassa ja lähikunnissa toimitus suoraan kotiovellesi toimituskuluitta tilauksesi ylittäessä 20 € (Ilmoita haluatko postin kautta tai suoraan kotiovellesi). Toimitamme tuotteitamme ainoastaan kotimaahan.

Hinnat

Pientoimituslisä 5,50€ lisätään laskuun mikäli ostoksesi alittavat 20€
Mikäli ostoksesi ylittävät 20 € on toimituksesi ilmainen.

Käsiteltyämme tilauksesi saat laskun, Jos tuotteemme saatavuudessa on ongelmia ilmoitamme siitä erikseen. Tilatessasi näet tuotteen voimassaolevan hinnan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, ja varaamme oikeuden purkaa kaupan hinnoitteluvirheen johdosta. Jos sinulla on alennuskoodi muista mainita siitä sähköpostissa. Alennuskoodi on henkilökohtainen.

Palautukset

Toimittamillamme tuotteilla on 14 vrk avoin kauppa. Jos tuote on jostain syystä sopimaton palautettavan tuotteen tulee olla ehdottomasti täysin käyttämätön ja tuotelappujen/ pakkauksen oltava myyntikuntoinen. Emme vastaanota avattuja ruokasäkkejä.

Kun palautat tuotteen ilmoita nimesi ja osoitteesi ja tilinumerosi, sekä mahdollinen palautuksen syy. Muista ottaa palautuksesta kuitti/tosite, jos lähetys sattuisi hukkumaan postissa. muilla tavoin emme voi hyvittää lähetystäsi.

Tee palautusilmoitus numeroon 040-5330286

Jos lähetys rikkoutuu jostain syystä kuljetuksessa tee vahinkoilmoitus heti postikonttorissa. Soita tämän jälkeen asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.